Ruimtefoto's op canvas, plexiglas, aluminium of hout!

Over RuimteCanvas.nl

RuimteCanvas.nl print jouw favoriete Hubblefoto op aluminium, hout, canvas of plexiglas. Er zijn allerlei materialen mogelijk. Kies de gewenste foto en selecteer het formaat en het materiaal. Je kunt bij ons betalen met iDEAL, creditcard of Bancontact.

RuimteCanvas.nl werkt nauw samen met de populair-wetenschappelijke nieuwssite Scientias.nl. Teksten op onze site komen deels van Scientias.nl en we linken daarbij door naar de oorspronkelijke artikelen.

De klantenservice van RuimteCanvas.nl is te bereiken via chat (rechtsonder) of per mail via klantenservice@ruimtecanvas.nl.

Kan ik producten retourneren?
Nee, we zijn een ‘on demand’-drukker en hebben geen eigen opslag. Dit betekent dat er speciaal voor jou een canvas (of ander product) wordt gemaakt. Retourneren is alleen mogelijk als er sprake is van verwijtbare fabricagefouten.

Wanneer worden producten geleverd?
De meeste producten worden binnen enkele dagen geprint en worden daarna verzonden. In Nederland en België zijn producten van RuimteCanvas.nl vaak binnen vijf werkdagen in huis. Buiten de Benelux kan het soms iets langer duren. Houd daar rekening mee.

✔️ BINNEN 2 DAGEN IN HUIS   ✔️ ORIGINELE HUBBLE-FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE   ✔️ TOT 90 CM GROOT

Vragen en of opmerkingen?
Chat of mail met ons: klantenservice@ruimtecanvas.nl.

Beeldmateriaal: ESA/Hubble